Чи хтось з людей мене пізнав, Вночі почувши крик знемоги? Крізь дев`ятнадцять укривал. Чи хтось з людей мене пізнав? Я чорта творчістю прогнав. Скажіть же хто я ради бога? Ч и хтось з людей мене пізнав, Вночі почувши крик знемоги? Ти на престолі. Я усюди. Ти тут і нині. Я ж завжди. Серед зірок все бачить буду. Ти на престолі. Я усюди. Чужий на всьому світі люду, Не знаю радощів, біди. Ти на престолі. Я усюди. Ти тут і нині. Я ж завжди. Блукаю. Мрію. Ось згадаю. Сьогодні, вчора чи живу З людьми.Та вічність більше знаю. Блукаю.Мрію. Ось згадаю. Благословляю. Проклинаю. А що у сні? Що наяву? Блукаю.Мрію.Ось згадаю Сьогодні завтра чи живу. Зроста і квітне вірш співучий В грязюці сірих будніх днів Під бурю вогняних співзвучій Зроста і квітне вірш співучий Між злісних заростей колючих Могутній із моїх віршів. Зроста і квітне вірш співучий В грязюці сірих будніх днів. Закрий,о Господи, пііту Вуста, доки не любить він. Нехай зима. Чекаймо літа. Закрий,о Господи, пііту Вуста для нас і всього світу. Полюбить- наш йому уклін Закрий, о Господи, пііту Вуста, доки не любить він. Сказав в душі своїй: Поет, То вір йому в ділах і слові. І справ банальних посеред. Сказав душі своїй : Поет, Твій світ – святий апартамент В твоїх сумліннях наготові. Сказав в душї своїй : Поет, То вір йому в ділах і в слові.
|
|